carian warna dan kod tudung di sini
Setiap urusniaga melalui laman blog ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat seperti berikut:

1. Urusniaga adalah secara online dan sebarang perjumpaan tidak dilayan kecuali atas persetujuan pihak qirmumtaz2u.

2. Segala tempahan akan diproses setelah bayaran penuh diterima. Tiada "Cash On Delivery (COD)"

3. Segala tempahan telah diperiksa dan berada di dalam keadaan yang terbaik sebelum dihantar. Oleh itu pemulangan atau tukar ganti tempahan yang telah dihantar tidak boleh dilakukan.

4. Pihak qirmumtaz2u tidak bertanggungjawab di atas kerosakan yang berlaku semasa penghantaran oleh pihak ketiga.

5. Pihak qirmumtaz2u juga berhak menolak tempahan dari pelanggan..

6. Gambar yang dipaparkan adalah sebagai contoh sahaja. Barang yang dijual mungkin berbeza dari segi rekaan dan warna disebabkan faktor teknikal fotografi dan paparan.

7. Qirmumtaz2u sedaya upaya akan memberikan yang terbaik untuk memenuhi pesanan pembeli, dan berhak untuk menukar ganti pesanan di atas pelbagai faktor.

8. Terma dan syarat ini tertakluk kepada perubahan yang ditentukan oleh pihak qirmumtaz2u.

9. Pembelian produk selain stiker

Semua barang yang dipesan akan dihantar melalui pos laju sahaja, caj penghantaran dan pos akan dikenakan.

10.  Pembelian stiker
Setiap pembelian stiker akan dihantar malalui pos ekspress sahaja kecuali bagi pembelian yang banyak, pos laju akan dipertimbangkan.


11. Setiap penghantaran yang telah dibuat tidak boleh dibatalkan dan wang tidak akan dikembalikan. Sekiranya berlaku kehilangan melalui pihak ketiga (pos). Kami tidak akan bertanggungjawab. 

Peringatan kepada pelanggan yang dihormati, sekiranya anda membuat pesanan melalui borang, dan email, sila check email untuk pengesahan order. Kami tidak akan balas melalui sms kecuali ada sebab-sebab tertentu. Order melalui sms akan dibalas melalui sms juga. Terima kasih=)


Ps: mohon maklumkan kepada kami jika anda sudah menerima barang, dan maklumkan kepada kami segera sekiranya barang tidak sampai dalam masa 5-7 hari. tq

Kepada yang belum sedia maklum, tudung akel adalah tudung 4 segi, bukan jenis tudung yang segera pakai seperti tudung awning, perlu digosok dan di pin untuk pakai. Spesifikasi tudung telah diterangkan melalui blog dan facebook. Segala ketidakpuasan hati setelah menerima pesanan bukan lagi di bawah tanggungjawab kami. Tiada tukarganti dengan wang ringgit atau barangan lain setelah pesanan dipos. Di harap anda membaca terma dan syarat sebelum pesanan dan pembayaran dibuat. Terima kasih.

My Blogshop

ads